• VILDMARKSHOTELLET

Vildmarkshotellet på Kolmården invigdes 1984 och är ett populärt hotell både för konferenser och barnfamiljer. Vid årsskiftet 2018/2019 hade man beslutat att renovera och uppdatera entréfasaden som en del i en större renovering av rum, restaurang etc.

I februari fick vi så en förfrågan från Vildmarkshotellet om att ljussätta den nya fasaden. Den nya designen utgick från stående ribbor och ganska snart drogs vi mot en indirekt ljussättning som utgick just från stående ribbor. Vi adderade träribbor av samma typ som de på fasaden men placerade dem oregelbundet och på distans över hela fasaden. Efter provbelysning kom vi fram till distanser, ljusfärg och en teknisk lösning och kunde sedan slutföra uppdraget. Planteringarna framför huset skulle också ljussättas men detta sköts på framtiden.
                          

Slutkund: Parks & Resorts Scandinavia AB
Uppdragsgivare: Vildmarkshotellet
Ljusdesign & installation: Kreativ Teknik AB
”Jag tycker att vårt samarbete med Kreativ Teknik fungerar perfekt. Vi får snabbt kreativa prissatta förslag på lösningar för både ljus och styr/regler. Montagen sker effektivt och samarbetet med andra yrkesgrupper sker utan problem. Servicen efter leverans är utsökt och med väldigt kort inställelsetid.”

PETER OSBECK
Attraktionschef
GRÖNA LUND/ Parks & Resorts Scandinavia AB
Vildmarkshotellet i Kolmården med fasad ljussat av Kreativ Teknik
Ljussättning av fasaden på Vildmarkshotellet av Kreativ Teknik
Ljussättning med LED-lister på fasaden på Vildmarkshotellet av Kreativ Teknik
Kreativ Teknik ljussättar fasad på Vildmarkshotellet

KONTAKTA OSS

SkickaVaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala
Sweden

+46 18 10 22 11
info
o
@
o
kreativteknik.se

FÖLJ OSS