• RIGOLETTOSF Bio’s paradbiograf i Stockholm, Rigoletto, har genomgått en total renovering och ansiktslyftning och hade premiär den 26 april 2012. 

För ny design och inredning stod Stylt Trampoli och Kreativ Teknik levererade lösningar, armaturer och belysningsstyrningen som är ett Helvar-system. Interiören ska förena det kulturella och arkitektoniska arvet med dagens moderna teknik. 

De tre mindre salongerna får, utöver sin totala renovering, en ny konferens och effektbelysning. Övre foajén har gjorts om till en VIP-avdelning med bar i anslutning till den nya restaurang med Bistrokänsla som öppnat bredvid Rigoletto. Bistron kan nås inifrån foajén och kommer att kunna servera biografbesökarna och andra gäster en bit mat och något gott att dricka. 

Projektet har varit stort, intensivt och roligt och vi är stolta över det färdiga resultatet!

Uppdragsgivare: SF Bio
Slutkund: SF Bio
Inredning: Stylt Trampoli
El: Stjärnel
Belysningskoordinering och leverans: Kreativ Teknik AB
Foto: Erik Nissen Johansen, Stylt Trampoli
“Kreativ Teknik har arbetat i våra byggprojekt sedan 2002, naturligtvis även i ombyggnader men framförallt i större nybyggnadsprojekt dvs. Filmstäder i storlekar 5-14 salonger. De har verkligen alltid tillfört kompetens; vi får fina förslag som både ger mycket bra slutresultat samtidigt som vi får ekonomiskt gynnsamma lösningar. Snabbhet, kunskap, intresse och “korta puckar” gör att jag verkligen kan intyga att de gör skäl för firmanamnet och tillför KREATIV TEKNIK till våra projekt.”

Mats Kullander, SF BIO AB


KONTAKTA OSS

SkickaVaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala
Sweden

+46 18 10 22 11
info
o
@
o
kreativteknik.se

FÖLJ OSS