• PINCHOS


Pinchos är en restaurangkedja i Sverige som startades 2010 av det äkta paret Magnus Larsson och Jessica Ekelöf Larsson samt Johannes Räfsby och Fredrik Mattsson. Bolaget har vuxit explosionsartat och har idag cirka 63 restauranger runt om i Sverige. Pinchos har även etablerat sig i Norge och Finland under det senast året.

Konceptet är helt unikt och allting bygger på en app vari du som gäst gör allting från att boka bord, beställa maten när du är i lokalen, beställer dricka och betalar när du går. Inredningen är även den unik och det känn som att komma in i en drömvärld som kantas av cirkusdjur, lindansare och världens starkaste man. Maten består av smårätter med hela världen som inspiration som man beställer in oberoende av varandra i den takt man själv finner lämplig.

Sedan ungefär ett halvår tillbaka har Kreativ Teknik varit leverantör av ljudteknik till alla nybyggen inom Pinchos-koncernen. Hittills innebär det 11 restauranger; Norrtälje, Luleå, Falkenberg, Örnsköldsvik, Piteå, Värnamo, Växjö, Ängelholm, Kiruna. Helsingborg och Oskarshamn.

Våra tekniker åker runt i landet och monterar högtalare, drar kablar, programmerar ljudzoner och ser till så att ljudupplevelsen stämmer in med helhetsintrycket och verkar utan att märkas.


      Uppdragsgivare: Pincho Nation AB
Slutkund: Pincho Nation AB
Elinstallation: Varierar från ställe till ställe
Belysning: Pincho Nation AB
Ljudinstallation: Kreativ Teknik AB
Foto: Pincho Nation AB & Kreativ Teknik AB
Kreativ Teknik Pinchos Ljudteknik
Kreativ Teknik Pinchos Ljudteknik
Kreativ Teknik Pinchos ljudteknik
Kreativ Teknik Pinchos Ljudteknik
Kreativ Teknik Pinchos Ljudteknik

KONTAKTA OSS

SkickaVaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala
Sweden

+46 18 10 22 11
info
o
@
o
kreativteknik.se

FÖLJ OSS