• Mr. PGötaplatsgruppen är ett företag som startade 2010 i Göteborg. Företaget driver idag 5 restauranger runt Avenyn varav Kreativ Teknik har varit inblandad i 3. Läs gärna mer om de andra 2 ställena vi gjort här; TOSO och at Park.

Mr. P öppnade i början av 2018 och är tänkt att vara en krog där man kan ta något gott att dricka eller äta tillsammans på ett enkelt och skönt sätt. Matinspirationen kommer från hela världen och rätterna finns som små och som större man kan dela med varandra.

Kreativ Teknik tog tillsammans med Götaplatsgruppen fram en ljusdesign, sålde armaturer och monterade dessa. Allt kopplades ihop till ett Helvar styrsystem som vi programmerade så att kunden enkelt kan styra sin nya anläggning.

På Mr. P tog vi även ansvar för ljuddesign och installation av ljudanläggning samt programmering. Anläggningen består av Genelec-högtalare och en styrning från BSS.
Slutkund: Mr. P
Uppdragsgivare: Götaplatsgruppen
Inredning: OkiDoki Arkitekter AB
Ljusdesign och installation: Kreativ Teknik AB
Programmering: Kreativ Teknik AB
Ljuddesign och installation: Kreativ Teknik AB
Foto: återkommer
"Att få jobba med proffs är enklare och kostnadseffektivt! Götaplatsgruppen är såå nöjda och har aldrig tänkt tanken att jobba med några andra än Kreativ Teknik!"

BENGT LINDE
VD & Delägare
Götaplatsgruppen

KONTAKTA OSS

SkickaVaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala
Sweden

+46 18 10 22 11
info
o
@
o
kreativteknik.se

FÖLJ OSS