• MISS VOON VXJ

I juni 2022 öppnade den fjärde Miss Voon-restaurangen. Denna gången var det Växjö som blev berikat med en kulinarisk pärla. Sedan tidigare finns Miss Voon i Stockholm, Uppsala och Skellefteå.

Miss Voon har ett asiatiskt koncept, både vad gäller meny och inredning, kombinerat med en skandinavisk grund. Det är hög kvalité på allt och bakom satsningen står stjärnkocken Jonas Svensson. 

För inredningskoncept och utförande ansvarar arkitektföretaget Sandell Sandberg. Kreativ Teknik har tidigare varit med vid tillkomsten av Miss Voon i Skellefteå samt systerkrogen GOMA i Stockholm och fick frågan om att hjälpa till även i Växjö. 
Något vi naturligtvis sa ja till.

Vår roll i projektet har varit att ta hand om den totala ljussättningen. Sandell Sandberg har sedan tidigare i sitt koncept ett antal pendlar och bordslampor som ingår i inredningen. All övrig ljussättning, samt möjligheterna att styra och programmera ihop allting till en välfungerande och njutbar miljö, både för kund och personal, har vi gjort.

Kreativ Teknik har, förutom själva ljussättningen i detta projekt, även projekterat, sålt armaturer och belysningsstyrning, monterat och programmerat.

Då ljussättningen i en restaurang måste växa fram även efter öppning så finns det fortfarande några små detaljer som ska finslipas men vi är väldigt stolta över det fina resultatet tillsammans med Sandell Sandberg! 

Är ni i Växjö så unna er en magisk middag eller drink utöver det vanliga!
Vi önskar Miss Voon Växjö all lycka framåt!

Uppdragsgivare: AB Gunnar Svensson
Slutkund: Miss Voon Växjö
Inredningsarkitekt: Sandell Sandberg
Ljussättning: Kreativ Teknik & Sandell Sandberg
Ljusstyrning & Programmering: Kreativ Teknik
Foto: Jonas Ljungdahl
Bilderna tillhör Jonas Ljungdahl & får ej användas.
Kreativ Teknik ljussätter Miss Voon Växjö
Kreativ Teknik ljussättning Miss Voon Växjö
Kreativ Teknik ljusdesign Miss Voon Växjö
Kreativ Teknik belysning Miss Voon Växjö
Kreativ Teknik belysningsplanering Miss Voon Växjö
Kreativ Teknik ljusdesign Miss Voon Växjö
Kreativ Teknik Miss Voon Växjö Jonas Svensson

KONTAKTA OSS

SkickaVaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala
Sweden

+46 18 10 22 11
info
o
@
o
kreativteknik.se

FÖLJ OSS