• JAKOBS KYRKA

Hudiksvalls äldsta byggnad är Jakobs Kyrka. Den invigdes år 1672 och har sedan dess varit en samlingspunkt i stan. Kyrkan har varit stängd ett helt år för en total renovering inuti. Allt har tagits ur, renoverats, målats om, tvättats av och lagats. I samband med detta har man även lagt till en del belysning och bytt ljudanläggning mot en bättre. Denna ljudanläggning fick vi på Kreativ Teknik under 2019 äran att sälja, installera och programmera.

När det gäller kyrkorum ställs extra höga krav på såväl utseende som tydlighet i ljudet eftersom att dessa typer av rum har en helt egen akustik. Innan installationen genomfördes en demonstration av högtalare på plats så att kunden visste hur resultatet skulle bli. Anläggningen är projekterad så att den kan fungera fint vid tal såväl som vid uppmickad musik.

Vår erfarenhet med att arbeta i projekt där stor hänsyn måste tas till arkitektur och att verka utan att synas har gjort att vi även i dessa fall fick ett väldigt fint och diskret slutresultat med en nöjd slutkund.

Uppdragsgivare: Jakobs Kyrka
Slutkund: Svenska Kyrkan
Installation av ljudanläggning: Kreativ Teknik AB
Programmering av ljudanläggning: Kreativ Teknik AB
Ljusdesign & installation av ljus: Ljusdesign AB
Foto: Kreativ Teknik, Ljusdesign AB
Jakobs Kyrka
Jakobs Kyrka Kreativ Teknik
Jakobs Kyrka Kreativ Teknik

Kreativ Teknik installerar ljudanläggning i Jakobs Kyrka
Kreativ Teknik installerar ljudanläggning i Jakobs Kyrka
Kreativ Teknik programmerar mixerbord i Jakobs Kyrka

KONTAKTA OSS

SkickaVaksala-Eke 85, HUS:E
754 73 Uppsala
Sweden

+46 18 10 22 11
info
o
@
o
kreativteknik.se

FÖLJ OSS